Pokémon-presenter - Slik ser du, starttid og mer

The Pokemon Company og Nintendo har avslørt at en helt ny Pokemon Presents-presentasjon endelig kommer denne uken. Slik ser du de neste Pokémon-presentene og når den har premiere i tidssonen din.

Det har gått en stund siden Pokémon-fans mottok en ny presentasjon, nesten 5 måneder for å være nøyaktig. Men nå er ventetiden endelig over da de neste Pokémon-presentene vil finne sted onsdag 18. august.

Pokémon-gaver

Pokémons offisielle Twitter-konto har allerede gitt som en forhåndsvisning av hva som kommer på de neste Pokémon-presentene. Fans kan forvente at The Pokemon Company viser frem noe mer av deres kommende tittelPokemon Brilliant Diamond og Shining Pearli tillegg tilPokemon Legends: Arceus.

Fans vil være ivrige etter å se mer av begge kommendePokemontitler siden det fortsatt er litt tid igjen til den offisielle utgivelsen. For tiden,Pokemon Diamond og Shining Pearlhar en utgivelsesdato 19. november 2021 ogPokemon Legends: Arceuser enda lenger unna, og lanseres 28. januar 2022.

Når det gjelder nøyaktig hvilke detaljer The Pokemon Company vil dele om sine kommende titler er et mysterium, men vi krysser alle fingrene for at det er fylt med mye spilling.

Slik ser du Pokémon-presenter 18. august

Den kommende Pokemon Presents-presentasjonen skal finne sted onsdag 18. august 2021.



Hvis du lurer på hvordan du kan se Pokémons kommende videopresentasjon, vil den bli vist på deres offisiell YouTube-kanal på følgende tidspunkt:

  • 06:00 PT
  • 09:00 ET
  • 14.00 BST

Ikke bekymre deg hvis du ikke kan se på de angitte tidspunktene, siden hele presentasjonen vil forbli tilgjengelig på Pokémon YouTube-kanalen for å se på nytt på et senere tidspunkt og dato.